Likoloi tsa Motlakase tsa T2 Series tse entsoeng ke Tara
-
Turfman 450 - Koloi e Nyenyane ea Tšebeliso ea Motlakase
Lintlha-khōlō tsa Likoloi LEBOKOSE LA MARANG-RANG Turfman 450 e hahiloe bakeng sa mesebetsi e boima libakeng tsa mosebetsi le tsa boikhathollo. Bethe ea eona e thata ea thepa ea thermoplastic e fana ka sebaka se lekaneng bakeng sa lisebelisoa, lisebelisoa, kapa lintho tsa botho—e loketse temo, ho tsoma, kapa maeto a lebopong, ka ho tšoarella hoo u ka ho tšepang. DASHBOARD Likarolo tse bonolo ho li sebelisa li netefatsa boiphihlelo bo boreleli le bo monate ba ho khanna. Lula u hokahane le kou ea ho tjhaja ea USB e hahiloeng kahare, boloka lino tsa hau li le haufi ka setshelo sa kopi, 'me u boloke lintho tsa bohlokoa ka dedica... -
Turfman 700 - Koloi ea Motlakase ea Boholo bo Hare
Lintlha-khōlō tsa Koloi BUMPER E KA PELE BUMPER e boima e ka pele e sireletsa koloi khahlanong le litšitiso tse nyane le mengoapo, e u lumella ho sebetsa ka matšoenyeho a fokolang le ho eketsa bophelo ba tšebeletso ea koloi. SETŠOASI SA KOPI Na u batla seno ha u ntse u khanna kapa u sebetsa? Ha ho bothata. Litšehetso tsa kopi li haufi feela 'me u tla fumana seo u se hlokang. LEBOKOSE LA MEKORO E THABOLLANG Lebokose la thepa le etsa hore ho be bonolo ho tsamaisa lisebelisoa le thepa e fapaneng, ebang ke ka koloing... -
Turfman 700 EEC – Koloi ea Motlakase e Sebeletsang Molaong oa Seterata
Lintlha-khōlō tsa Koloi SWITSHO EA MABAPI LE MESEBETSI Switch ea mesebetsi e mengata e kopanya litsamaiso tsa wiper, matšoao a ho reteleha, mabone a ka pele le mesebetsi e meng. U ka qeta ts'ebetso ka ho tobetsa monoana feela, e leng se bonolo. LEBOKOSE LA MEKHOA Lebokose la thepa le entsoe ka thepa e tšoarellang, e ka jarang lisebelisoa le thepa ea mefuta eohle habonolo, 'me e sebelisoa haholo mabaleng a kolofo, mapolasing le libakeng tse ling tsa mosebetsi. Moralo o mocha oa sebopeho sa ho phahamisa o boloka nako le boiteko ts'ebetsong ea ho laolla thepa. ... -
Turfman 1000 - Koloi ea Litšebeletso e nang le Bokhoni bo Bongata
Lintlha-khōlō tsa Likoloi Lebokose la MARANG-RANG Na u na le lisebelisoa tse boima tseo u ka li tsamaisang? Turfman 1000 e na le lebokose lena le thata la thepa la thermoplastic, le kentsoeng ka morao bakeng sa matla a eketsehileng a ho hula. Hore na u ea polasing, merung, kapa lebopong, ke motsoalle ea phethahetseng oa lisebelisoa, mekotla le ntho e 'ngoe le e 'ngoe e lipakeng. DASHBOARD Litaolo tse bonolo le likarolo tse ling li etsa hore ho khanna ho be bonolo le ho ba monate. Lula u hokahane le kou ea ho tjhaja ea USB, boloka lino tsa hau ka har'a setshelo sa kopi, 'me u boloke lintho tsa hau ka har'a ...