• thibela

T2 Series Motlakase Utility Vehicles by Tara

• Turfman 700 EEC - Seterata-Semolao sa Tšebeliso ea Motlakase Koloi

Lintlha-khōlō Tsa Koloi MULTIFUNCTION SWITCH Sesebelisoa sa multifunction se kopanya li-control bakeng sa wiper, mats'oao a ho fetola, mabone a hlooho le mesebetsi e meng. O ka phethela ts'ebetso ka ho tobetsa monoana feela, e leng ho loketseng. LEbokose la thepa Lebokose la thepa le entsoe ka thepa e tšoarellang, e ka nkang mefuta eohle ea lisebelisoa le lisebelisoa habonolo, 'me e sebelisoa haholo libakeng tsa kolofo, mapolasing le libakeng tse ling tsa mosebetsi. Moralo o mocha oa sebopeho sa ho phahamisa o boloka nako le boiteko ts'ebetsong ea ho laolla. ...
  • Turfman 700 - Koloi ea Motlakase ea Bohareng ba Bohareng

Lintlha-khōlō tsa Koloi FRONT BUMPER Bumper e ka pele ea mosebetsi o boima e sireletsa koloi ho tsoa likotsing tse nyane le mengoaneng, e u lumellang ho sebetsa ntle le ho tšoenyeha ho fokolang le ho eketsa bophelo ba ts'ebeletso ea koloi. CUP HOLDER U batla seno-mapholi ha u ntse u khanna kapa u sebetsa? Ha ho bothata. Lits'oants'o tsa linoelo li ka fihla feela ka monoana 'me u tla fumana seo u se hlokang. LIFTABLE CARGO BOX Lebokose la thepa le etsa hore ho be bonolo ho tsamaisa lisebelisoa le lisebelisoa tse fapaneng, ebang ke lebaleng la kolofo, polasing kapa libakeng tse ling...
  • Turfman 450 - Koloi ea Tšebeliso ea Motlakase ea Compact

Lintlha-khōlō Tsa Likoloi CARGO BOX Turfman 450 e etselitsoe mesebetsi e boima libakeng tsa mosebetsi le tsa boikhathollo. Bethe ea eona e thata ea thepa ea thermoplastic e fana ka sebaka se lekaneng bakeng sa lisebelisoa, lisebelisoa, kapa lintho tsa botho-tse loketseng bakeng sa temo, ho tsoma kapa maeto a lebōpong la leoatle, ka nako e telele eo u ka e tšepang. DASHBOARD Likarolo tse bonolo tsa basebelisi li netefatsa boiphihlelo bo bonolo le bo monate ba ho khanna. Lula u hokahane le boema-kepe ba ho tjhaja ba USB bo ahiloeng, boloka lino tsa hau li le haufi le sets'oere sa senoelo, 'me u boloke lintho tsa bohlokoa dedica...
  • Turfman 1000 - Koloi ea Tšebeliso e Phahameng ea Boipheliso

Lintlha-khōlō Tsa Koloi CARGO BOX Na u na le lisebelisoa tse boima tseo u ka li tsamaisang? Turfman 1000 e na le lebokose lena la thepa le thata la thermoplastic, le behiloeng ka morao bakeng sa matla a eketsehileng a ho hula. Hore na o ea polasing, merung, kapa lebopong, ke molekane ea phethahetseng oa lisebelisoa, mekotla le tsohle tse lipakeng. DASHBOARD Litaolo tse bonolo le likarolo tse ling li etsa hore ho khanna ho be bonolo hape ho be monate. Lula u hokahane le boema-kepe ba ho tjhaja ka USB, boloka lino tsa hau ka har'a sets'oere sa linoelo, 'me u boloke lintho tsa hau ka har'a ...